Återförsäljare

Vi är nu stolta återförsäljare åt Saracen Horse Feeds.

Vi kommer nu i dagarna ta hem första leveransen av foder. Är du intresserad av att veta mer, hör av dig till mig (Kim) eller läs mer på www.saracen.se.

Den 23 mars var vi på föreläsning anordnad av Pia och Saracen Sverige där vi fick lyssna på fantastiska Lizzie Drury. Det var en mycket inspirerande och lärorik dag och vi känner oss ännu mer nöjda med vårt val av foder.

Saracen hästfoder har ett mycket brett sortiment med fiberbaserat foder. Du kan vara trygg med att varje säck innehåller enbart högkvalitativa råvaror (ingen utfyllnad), kvalitativa vitaminer, mineraler och essentiella aminosyror.

Saracen samarbetar med Kentucky Equine Research (KER) vilket ger en unik tillgång till nya vetenskapliga rön vilket ger en produkt som är baserat på senaste forskningen. Vi kan även ta hem högkvalitativa tillskott till häst, finns mer info även om detta på Saracens hemsida.

Så gå gärna in och läs mer så förstår man varför Peder Fredricsson, Charlotte Dujardin, Carl Hester, Patrik Kittel m.fl. väljer att fodra med Saracen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *