Equistella Fairytale

f.170323

e. Florencio I – Dormello – Rohdiamant

Equistella Fairytale är inte visad som föl.

Fairytale är vårt första föl. Hon är e. Florencio som varit en stor favorit i många år. Fairytale är ett av de sista fölen som ”tillverkades” medan Florencio var i livet då han gick bort endast dagar efter att Dormella blev dräktig med Fairytale.

Florencio var en fantastisk förvärvare med fina egna meriter. Som fyraåring var han champion i Westfahlen och var även reservsegrare i bundeschampionatet. Som femåring vann han allt han ställde upp i och vann unghäst VM med fantastiska 9,8p. Senare samma år vann han även holländska Pavo cup. Även följande år som sexåring vann han unghäst VM. Han har lämnat många godkända söner, ex Floricello (med Dormello på mödernet precis som Fairytale), Luxus (Florencio – Bolero), Charmeur (Florencio – Fürst Nymphenburg (Florencio – De Niro), Floriscount (Florencio – Donnerhall).

Dormella kommer från en mycket framgångsrik tysk stostam. Det finns mängder med premieföl på hennes möderne och ett flertal elitston. Det finns även godkända hingstar som Sting (Sunny Boy – Rosier – Tin Rocco) med meriter upp till Int I.

 

Vår 2019
Equistella Fairytale som föl 2017
Equistella Fairytale blandad film från föl till 1,5 år.
Fairytale’s pappa Florencio I e. Florestan I – Weltmeyer